Boeken top 10
elke maand een nieuwe top tien

Top tien fictie, jeugd en non-fictie

De ND/BCB Boekentoptien wordt maandelijks door het BCB samengesteld. De Top 10 bestaat uit drie categorieen: fictie, non-fictie en jeugdboeken. De Top 10 wordt gepubliceerd in het Nederlands Dagblad. De ND/BCB Top 10 is gebaseerd op de verkoopcijfers van aan het ND/BCB verbonden boekhandels. Zo ziet u snel welke (christelijke) boeken in Nederland erg populair zijn!

Zit er een boek tussen dat u graag wilt bestellen? Dat kan. Vul hiervoor onderstaand bestelformulier in.

Boekentoptien oktober 2017


top tien Fictie

top tien Jeugd

top tien Non-fictie

Uitgelicht:


Essentiële olie en de Bijbel

Ken je de geur van nardusolie, die Jezus over zijn hoofd gegoten kreeg voor hij aan het kruis ging? Weet je waarom Esther uit de Bijbel zich maandenlang liet doordrenken met mirre? Hoe ruikt echte, zuivere wierook? Op vrijdagavond 15 september presenteerde Jolande Bijl in de Book-Inn haar nieuwe boek: Geschenken uit de tuin van God, gezond en gelukkig leven met essentiële oliën. lees verder.
Ze gaf uitleg over deze oliën en hoe je ze kunt toepassen voor je gezondheid en welzijn. Daarnaast kon je een aantal oliën uit de Bijbel ruiken, ervaren en zelfs proeven. 

Geschenken uit de tuin van God, 192 pagina’s €19,95
Wilt u een keer een workshop hierover? Mail ons dan voor het maken van een afspraak. 

Bestelformulier:

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel. Wij hebben geen verzendservice.