20 jaar bestaan feestweek

20 jaar bestaan feestweek

Lees hier onze nieuwsbrief: https://mailchi.mp/beca022630e0/pssst-er-komt-een-feestje-aan

We willen u als vaste klant...

vast laten weten dat er een feestje aan komt!
Het duurt nog even maar er is alle reden om in uw agenda vast de datum te reserveren want..op 7 September bestaat de Book-Inn 20 jaar!!
Graag vieren we met u dat we als Christelijke boek- en cadeauwinkel een vaste plek in het dorp mogen hebben.
Allereerst en allermeest alle eer aan Hem die ons door al die jaren heeft vastgehouden, ons heeft bemoedigd en ons heeft gezegend met een plek middenin het dorp.
Een plek waar iedereen welkom is; voor een bakkie koffie, kopje thee of zomaar even aanschuiven aan tafel voor een luisterend oor of een momentje rust. Een plek waar we regelmatig mogen delen Wie Hij is en dat Hij jou en mij liefheeft.
Dankbaar zijn we, voor al die vrijwilligers die ons door al die jaren heen hebben geholpen. Dankbaar voor een bestuur uit alle kerken die in de Book-Inn samenwerken en waar kerkmuren wegvallen.
Dankbaar voor u, onze vaste klant! U die met regelmaat bij ons langskomt en met uw aankopen medemogelijk maakt dat we kunnen blijven werken en delen.
Dankbaar zijn we. en dat gaan we vieren!

Wat staat er op de planning?

Zaterdag 3 september

Het is dan Pinkendag dus alle reden om gezellig naar het dorp te komen.
We zijn nog dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Komt u komende week gezellig langs om vrijblijvend kennis te maken?

Dinsdag 6 september*

Oma leest voor! van 10.00-11.00u leest een leuke oma voor uit een selectie van de boeken uit de winkel. Natuurlijk met wat drinken en lekkers er bij. 

's Avonds hebben we een lezing van Marion Lutke over Durf te gaan. Deze lezing stond 2 jaar geleden al op de planning en kan eindelijk doorgaan! Het is noodzakelijk dat u zich hiervoor vooraf opgeeft. Meer info en aanmelden klik hier

Wat betekent het dat God sommige mensen heeft geschapen met hooggevoeligheid? Hoe kun je het niet als een last maar juist als een talent leren zien? Niet minder dan 15 tot 20% van de mensen is hooggevoelig. Deze mensen zijn gevoelig voor prikkels en beleven de wereld heel intens. Er zijn al veel boeken geschreven over hooggevoeligheid en HSP, maar dit is het eerste christelijke boek over dit onderwerp. Marion zal ook aandacht geven aan haar andere boeken en er is tijd voor vragen.

Toegang €5,00

Woensdag 7 september* 14.30u

Een supergezellig middag met Theater Deep Deep!

Een muzikale voorstelling vol avontuur en plezier over Pleun, die helemaal nog niet weet wat ze later worden wil. Pleun en Tess zijn elkaars beste vriendinnen! Ze weten álles van elkaar. Ze zitten bij elkaar in de klas, wonen in de zelfde straat en spelen heel vaak samen. 'Wat wil jij later worden?' vraagt Tess. 'Oh, dat weet ik nog niet, gewoon... groot.'
'Kom je zo bij me spelen? Dan spelen we politie of brandweer of.... hé, wat is daar aan de hand? Dáár achter dat hoge hek! We moeten helpen! Kom Tess! ' roept Pleun.
De show stimuleert de creativiteit en inventiviteit van kinderen in de leeftijd van 4-9 jaar (groep 1-4).

Deze voorstelling is gebaseerd op het Actieprentenboek van de BCB/Kinderboekenweek 2021 voor de onderbouw. Het boek is geschreven en geïllustreerd door Leontine Gaasenbeek, uitgeverij Van Driel Publishing. Een prentenboek vol avontuur en plezier, met een verrassend einde! Tijdens de feestweek kunt u dit boek aanschaffen tegen een speciale actieprijs van €6,95.

Tickets zijn te koop via tickets of vanaf 11 juli aan de kassa in de winkel. 

Donderdag 8 september* 15.00-17.00u

Seniorenmiddag: Samen zingen uit Johannes de Heer en andere traditionele liederen op verzoek!

Martine Bunschoten, Hanneke Willemse en wellicht Ruchama in 't Veld nemen ons mee in een muzikale middag. Voor een bundel om uit te zingen wordt gezorgd.
Zingt u gezellig mee? Natuurlijk staat de koffie klaar en voor de gezelligheid ook een advocaatje met slagroom en een lekker stukje appeltaart.
Heeft u moeite om zelf de winkel te bereiken dan gaan we proberen een haal en breng service te regelen. In een volgende nieuwsbrief kunt u zich hiervoor opgeven.
Toegang is gratis. Bent u geen senior maar zingt u wel graag Johan de Heer liederen? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wilt u meewerken met de haal- en brengservice dan horen we dat graag!
Mailt u hiervoor naar info@book-inn.nl of bel naar 036-5220597

Gratis toegang!

Vrijdag 9 september* 10.00-12.00u*

Een Muzikale Koffie ochtend met live muziek van David de Keijzer, bekend van zijn prachtige vioolspel! 

Kijk, geniet, luister of zing mee. 

Toegang gratis!

Meer informatie volgt nog!20 artikelen in de actie!

Daarnaast. hebben we 20 speciale acties omdat we 20 jaar bestaan! Van cadeau tot boek en van kaart tot armbandjes of zeep. Benieuwd wat we in de aanbieding hebben? Houd hiervoor onze social media (Facebook en Instagram) en onze nieuwsbrieven in de gaten of kom gezellig langs. Deze acties gelden 1 dag en op=op!!

Het wordt een gezellige week! Wij hebben er heel veel zin in en hopen samen met u een mooi feest te vieren.
Reserveert u vast deze data in uw agenda??

*We hopen natuurlijk dat alles doorgaat zoals gepland. Houd voor actuele planning en tijden de nieuwbrief, social media en website in de gaten!  

Zaterdag 10 september* 14.00-16.00u

Hanneke de Zoete, moeder van De Zoete Zusjes!! komt voor een meet en greet en signeersessie naar de Book-Inn! Hanneke de Zoete is de moeder van Saar en Janna, beter bekend als De Zoete Zusjes. Een paar jaar geleden startten zij met het gezin een YouTubekanaal met filmpjes voor leuke activiteiten voor kinderen. Inmiddels zijn De Zoete Zusjes uitgegroeid tot een van de meest bekeken kanalen én is er een reeks (voorlees)boeken over Saar en Janna verschenen. Door wie die zijn geschreven? Precies, door Hanneke! Van 14.00-16.00u zal ze in de winkel zijn om al jouw vragen te beantwoorden en om haar boeken te signeren (wel eerst even kopen..). Het wordt een gezellige middag met limonade, wat lekkers en misschien wel een leuke mop! Hartelijk welkom!

ps wil je meedoen aan een heuse kleurwedstrijd en kans maken op een boek van de Zoete Zusjes naar keuze? Print dan deze kleurplaat uit en lever hem z.s.m. in in de Book-Inn!