Blog kinderboeken
welk boek lees jij?

Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met een aantal kinderboeken. De blogs werden geschreven door mensen zoals u en ik. Heeft u een mooi kinderboek gelezen en wilt u daar ook iets over delen? Mail ons met uw verhaal, graag o.v.v. titel, schrijver en isbn nummer.

Papa, Finn en Evi krijgen een uitnodiging. Opa is jarig! Maar o wee de auto met kenteken DO-EG-XX sputtert. Dan moeten ze maar te voet, dwars door het bos, waar ze van alles zien, bloemen, vogels, paddestoelen. Soms is het wel een beetje spannend, maar vader zegt: „Niks aan de hand". Wanneer ze eindelijk bij opa aankomen, zegt opa: "Zijn...

De inleidende paragraaf geeft je lezers de belangrijkste idee van wat ze kunnen verwachten. Het kan ook gebruikt worden als een korte voorvertoning in de blogbericht lijst. Verschillende lay-outs kunnen nuttig zijn bij het ​​onderscheiden van de rest van de teksten. Lees verder voor meer informatie over de opmaak.

Kort en eenvoudig blogberichten zijn de beste manier om je bezoekers op de hoogte te houden. Spannende inleidende paragraaf en een korte, informatieve inhoud zullen ervoor zorgen dat je lezers zullen blijven komen voor meer nieuws.