Gratis Peuterbijbel t/m 20 juni 2022

Vragen en antwoorden

Vraag: Wanneer kan ik de Wonderwolk Peuterbijbel ophalen?

Antwoord: De weggeefactie loopt van 1 juli 2021 tot 30 juni 2022. In deze periode kan je, wanneer je binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van je baby laat zien, in de Book-Inn de Peuterbijbel ophalen. De gratis Peuterbijbels zijn dus voor baby's die geboren worden tussen 1 april 2021 en 30 juni 2022.

Vraag: Hoe werkt deze weggeefactie precies?
Antwoord: Boekhandels hebben speciaal voor alle kersverse ouders en hun pasgeboren kindje een gratis Peuterbijbel klaarliggen. Wanneer je binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van je baby inlevert in de Book-Inn ontvang je de Peuterbijbel cadeau. Voor de administratie moet de Book-Inn een foto maken van het geboortekaartje of -bewijs.

Vraag: Is het echt gratis? Ik zie namelijk ook een verkoopprijs van € 20,99.
Antwoord: De Wonderwolk Peuterbijbel is ook gewoon te koop. Voor ouders van pasgeboren kindjes is het een cadeau van de Book-Inn.

Vraag: Waar kan ik mijn gratis Peuterbijbel ophalen?
Antwoord: Bij alle deelnemende christelijke boekhandels in Nederland. Ga naar een dichtstbijzijnde deelnemende boekhandel, bij voorkeur in de eigen gemeente, en haal daar de Wonderwolk Peuterbijbel voor jouw baby op.

Vraag: Wat gebeurt er met het geboortekaartje in de boekhandel?
Antwoord: Je mag het geboortekaartje laten zien in de boekhandel, maar liever hangen we je kaatje leuk op in de winkel. Wil je dit niet? Dan maken we wel graag een foto van het kaartje voor de administratie.

Vraag: Mag ik meerdere exemplaren van de Wonderwolk Peuterbijbel ophalen?
Antwoord: Er is één boekje per pasgeboren baby beschikbaar. Er mag dus ook maar één geboortekaartje worden ingeleverd.

Vraag: Mag iemand anders de Wonderwolk Peuterbijbel voor mij gaan ophalen in de boekhandel?
Antwoord: Ja dat mag. Misschien ben je zo druk met je kleintje dat je de deur nog niet uit kan. Of is jouw vriendin bevallen van een kleintje en wil je voor haar de Peuterbijbel ophalen. De Book-Inn geeft de Wonderwolk Peuterbijbel graag. Let wel even op dat er per kindje niet meer dan één exemplaar wordt opgehaald. Breng hem anders even terug, zodat wij nog andere kindjes blij kunnen maken met een Bijbel.

Vraag: Krijg ik De Wonderwolk Peuterbijbel direct mee naar huis?
Antwoord: Ja, in principe hebben we voldoende exemplaren op voorraad. In het geval dat we de Wonderwolk Peuterbijbel per ongeluk niet beschikbaar hebben, wordt er een oplossing bedacht om het boek alsnog zo snel mogelijk te ontvangen.