Essencio Agenda 2023 - A6

ook in A5 €18,95

 Wil jij je tijd plannen vanuit rust en ruimte? Ontdek de praktische en stijlvolle Essencio Agenda 2023 in klein formaat (A6), met als thema 'Rust en beweging'.

Laat je inspireren door de betekenisvolle quotes, reflectievragen, korte overdenkingen en het fijngevoelige ontwerp - geïnspireerd door de natuur. Ook is er veel ruimte voor het opschrijven van je notities, herinneringen en dankbaarheid.

NIEUW: Luxe, gebonden editie
Dit jaar verschijnt de vertrouwde Essencio Agenda in een nieuw jasje: zonder ringband, maar als een luxe, gebonden uitgave. Door deze speciale binding blijft de agenda beter openliggen, voor nog meer schrijfplezier.

De Essencio Agenda's zijn al jarenlang een geliefd lifestyleproduct voor veel vrouwen. Ieder jaar staat er een nieuw inspirerend thema centraal, in 2023 is dat 'Rust en beweging'. Als je langer overdeze woorden nadenkt, ontdek je hoe rijk en waardevol ze zijn.

Rust bijvoorbeeld, kun je zowel klein als groots ervaren. Als je na je bezigheden eindelijk geniet van een kopje koffie en een momentje voor jezelf. Of veel abstracter, wanneer je rust in je hart ervaart over een keuze die je hebt gemaakt. Beweging is net zo veelzijdig. Denk aan het bewegen van je lichaam tijdens het sporten. Maar behalve letterlijk, kun je ook figuurlijk in beweging komen. Vanuit enthousiasme over een nieuw idee, en de zin om aan de slag te gaan.

"Drukte is een keuze. Stress is een keuze. Vreugde is een keuze. Kies goed."
- Ann Voskamp

15,95 €