Jeugdbijbel Een verrassende kinderbijbel met 72 verhalen. 9-14 jaar

De bijbelverhalen in deze jeugdbijbel (gemaakt voor kinderen van 9 - 12 jaar) worden steeds verteld vanuit het perspectief van één van de personen uit het verhaal. Hoe zou het geweest zijn als je erbij was? Hoe was het voor Sara om haar land en haar familie te moeten verlaten? Wat dachten Jakobs zoons toen ze hun vader terug zagen strompelen na het gevecht met de engel? Hoe rook het rond het huis van Simon de leerlooier? En hoe was het om als Egyptische jongen ineens het goede nieuws in je eigen taal te horen? Hoe voelde Paulus zich toen hij door Jezus was stilgezet en zich boven te realiseren wat hij gedaan had?

Nieuw perspectief

De auteurs zijn in een jarenlang traject diep door de bijbelse verhalen heen gegaan en ontdekten dingen die ze niet eerder wisten. Ze nodigen je uit om mee te gaan, op reis naar het onbekende. Loop mee op een pad door de zee, ren door de smalle straatjes van Jeruzalem, klim op de wagen van de minister van financiën, of loop met een twaalfjarige jongen rond door het oude Athene en ontmoet een man die wel een héél rare boodschap brengt. Voel de hitte, de eenzaamheid, de hoop en de wanhoop, de angst, het plezier en het geluk van kinderen, jongeren en mensen zoals jij, die door God werden aangeraakt, die Jezus zelf mochten ontmoeten.

Dit zorgt ervoor dat kinderen zich kunnen inleven in het bijbelverhaal. De tekst is van Lieke van duin, Mireille de Geus en Corien Oranje. De prachtige illustraties zijn gemaakt door Irene Goede.

Leeftijd: 9 - 12 jaar

19,95 €