Muna

Muna nodigt je uit om een persoonlijke boodschap te schrijven. Een gedicht, verhaal, recept, quote, songtekst of een herinnering. Iets authentieks van jou. Met Muna verzamel je herinneringen.

Muna's pagina's zijn blanco, zo nodigen wij je uit om je creativiteit volledig de vrije loop te laten gaan. De berichten worden persoonlijk, bijzonder en eigen.

De lijnenkaart (die je achter de volgende pagina kan plaatsen, waardoor je licht de lijnen ziet) kun je eventueel gebruiken om netjes te schrijven. Ook handig om het eerst in klad te maken/schrijven.

Muna is bijzonder, wees voorzichtig met lijm en stiften. Want het is een bijzondere bundel voor altijd.

Muna kan niet alleen in gezet worden voor je eigen vriendschappen maar ook als dagboek of voor mooie notities, afscheidsboek, receptie/gastenboek of zelfs voor babyshowers.

  • Muna is een 100% Nederlands product.

  • Ontwerp en productie zijn in eigen beheer uitgevoerd. Muna is uitsluitend gemaakt van kwaliteitsmaterialen uit Nederland.

  • De afwerking is met grote zorg en volgens hoge kwaliteitseisen geproduceerd. Hierdoor heeft Muna een perfecte uitstraling en een lange levensduur.

  • Muna heeft hart voor Natuur en Milieu. Daarom kiezen wij bewust voor materialen en een productieproces dicht bij huis.

25,00 €