Wonderwolk peuterbijbel GRATIS*

God houdt onbeschrijfelijk veel van ieder kind. Het is Zijn verlangen dat ieder kind Hem leert kennen. Elk kind verdient een Bijbel, want God leren kennen begint met Zijn Woord.

Ga met het geboortekaartje of inschrijfbewijs van jouw kindje tot drie maanden naar de lokale christelijke boekhandel en ontvang GRATIS de Wonderwolk Peuterbijbel. In de Wonderwolk Peuterbijbel vind je 20 verhalen uit de Bijbel geschreven door Adriëlle Schouten & Aisha Meel. Van de schepping tot de nieuwe aarde. De prachtige illustraties van Aisha Meel zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt.

De Wonderwolk Peuterbijbel is (vanaf 1 juli) ook te koop voor €20,99 

Benieuwd hoe de verhalen eruit zien? klik hier

*De Peuterbijbel gratis

We hebben het verlangen om Gods Woord en liefde met zoveel mogelijk kinderen te delen. Daarom hebben we een hele bijzondere campagne. Een jaar lang gaan we de Wonderwolk Peuterbijbels weggeven aan gezinnen waarbij een kindje geboren wordt. Krijg jij een kindje dan kan je in de periode van 1 juli 2021 tot 30 juni 2022 met het geboortekaartje of inschrijfbewijs van jouw kindje tot drie maanden na de geboorte de Wonderwolk Peuterbijbel ophalen bij de Book-Inn. 

20,99 €