CHRISTELIJKE FILM TOP 10
Voor jong en oud

CD-top tien

(update 9 aug 2019) Het is de week van de internationale release van het album 'The In Between' van Trinity. Dat betekent dat naast de fans in Nederland nu ook de fans in Europa en Amerika kunnen genieten van hun nummers. De plaat is dus al een tijdje uit in Nederland en staat deze week op nummer 5 in de Nederlandse Gospel Top 10.

In de top 3 is een kleine wijziging te bespeuren. 'Opwekkingsliederen 43' staat nog altijd op nummer 1. Op nummer 2 staat 'Wij. Samen!' van Kinga Bán. Reyer staat deze week op nummer 3 met het album 'Hoop in Mij'.

De Nederlandse Gospel Top 10 wordt samengesteld door het muziekteam van Groot Nieuws Radio en is gebaseerd op airplay- en verkoopcijfers. Het doel van de lijst is om de populairste christelijke albums van het moment in kaart te brengen. De lijst komt elke vrijdagmiddag voorbij in het programma Backstage.

Hillsong 

Hillsong United - People : Deluxe CD+DVD, CD of Vinyl LP!

Bij dit live in Sydney opgenomen album houdt Hillsong United het onderwerp eenvoudig: mensen. Mensen met wie je het leven deelt. Mensen die je vertegenwoordigt.Inclusief de nieuwste nummers van United: 'As You Find Me,' 'Whole Heart (Hold Me Now)' en 'Good Grace.' 

Kees Kraayenoord - Ultimate Collection

Deze verzameling van 15 nummers bevat de twee nog niet eerder verschenen nummers 'Rise With A Roar' en 'Hold On'. De laatste is samen met Tim Hughes geschreven. Andere grote namen die hebben meegeschreven aan verschillende nummers op de plaat zijn: Martin Smith, Graham Kendrick en Cathy Burton. 

Bekijk en beluister hier Hold On

Neema Top Films

A NEW SPIRIT vertelt het verhaal van de twee broers Jacob en Shmuel. Ze groeien op in een arme, traditioneel Joodse familie. Bij het ouder worden ontwikkelt Shmuel zich meer en meer tot een orthodoxe jood terwijl Jacob geraakt wordt door de christelijke boodschap en als Messiaanse jood het evangelie verspreidt. Dit leidt tot een tweespalt, niet alleen binnen de familie maar ook in de gehele joods-orthodoxe gemeenschap, die hem bestempelt als een radicaal die Joodse zielen steelt. Het conflict escaleert met grote gevolgen voor de hele familie.

A NEW SPIRIT is gebaseerd op de autobiografische bestseller 'Waarom ik?' van Jacob Damkani en heeft al diverse internationale prijzen in de wacht gesleept.

NEEMA Top SPELLEN

Een interessante trend is de ontwikkeling die al een tijdje aan de gang is waarin mensen minder individueel tijd willen doorbrengen op hun smart Phone of tablet. Mensen vinden het leuk om (weer) met elkaar aan tafel te zitten. Voor een goed gesprek of gewoon een leuke tijd samen. Veelal komt er dan een spel om de hoek kijken.

En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De spellenmarkt is enorm in beweging. Al verscheidende jaren wordt zij gekenmerkt door een sterk stijgende verkoop, het opkomen van gespecialiseerde spellenspeciaalzaken in stadscentra en een enorme diversiteit in keuze. Voor jong en oud, simpel of uitdagend, om lol met elkaar te hebben of strategisch te winnen, voor iedereen is wel wat te vinden.

NEEMA Games speelt hier op in door als christelijke spellenontwikkelaar en spellenuitgever nationaal en internationaal spelconcepten mogelijk te maken. Een creatief team in huis als ook diverse externe ontwikkelaars werken aan de leukste ideeën. Ook gebeurd dit veelal in samenwerking met christelijke organisaties rondom een bepaald thema of merk.

Bestel hier uw CD/DVD

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel.
Wij hebben geen verzendservice.