CHRISTELIJKE FILM TOP 10

Voor jong en oud

CD Top tien

 2 OKTOBER 2020

Mountains & Valleys van The Bowery binnen op 4 in de Nederlandse Gospel Top 10
 #1 Elly & Rikkert - Mooi Geweest (CD/DVD)

#2 Sela thuis

#3 Opwekking Band - Opwekkingsliederen 44

#4 The Bowery - Mountains & Valley

#5 Mozaiek Worship - Jezus Overwinnaar

#6 LEV - Dansen in de regen

#7 Christian Verwoerd - U Alleen

#8 Kinga Bán - Geboren

#9 Trinity - The In Between

#10 Lars Gerfen - Laat Nou Gaan

De Nederlandse Gospel Top 10 wordt samengesteld door het muziekteam van Groot Nieuws Radio en is gebaseerd op airplay- en verkoopcijfers. Het doel van de lijst is om de populairste christelijke albums van het moment in kaart te brengen. De lijst komt elke vrijdagmiddag voorbij in het programma Backstage.

Hillsong 

coming soon: hillsong worship Awake

A Firm Foundation (CD)Selah

Medium: CD | Artikelnummer: 000768727829

Neema Top Films

Hart van Pasen

Iedereen vindt het leuk een cadeau te krijgen. Daar speelt Hart van Pasen op in. Kerken en christenen worden uitgenodigd een cadeau uit te delen aan anderen en zo een brug te slaan naar de mensen die God niet kennen. De diverse actie-DVD's zijn niet alleen een mooi cadeau maar ook een prima aanknopingspunt voor een goed gesprek over de betekenis - het hart - van Pasen. Daarnaast geeft het u de kans de ander op een bijna natuurlijke manier mee te vragen naar een dienst of andere activiteit van de gemeente.

NEEMA Top SPELLEN

Een interessante trend is de ontwikkeling die al een tijdje aan de gang is waarin mensen minder individueel tijd willen doorbrengen op hun smart Phone of tablet. Mensen vinden het leuk om (weer) met elkaar aan tafel te zitten. Voor een goed gesprek of gewoon een leuke tijd samen. Veelal komt er dan een spel om de hoek kijken.

En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De spellenmarkt is enorm in beweging. Al verscheidende jaren wordt zij gekenmerkt door een sterk stijgende verkoop, het opkomen van gespecialiseerde spellenspeciaalzaken in stadscentra en een enorme diversiteit in keuze. Voor jong en oud, simpel of uitdagend, om lol met elkaar te hebben of strategisch te winnen, voor iedereen is wel wat te vinden.

NEEMA Games speelt hier op in door als christelijke spellenontwikkelaar en spellenuitgever nationaal en internationaal spelconcepten mogelijk te maken. Een creatief team in huis als ook diverse externe ontwikkelaars werken aan de leukste ideeën. Ook gebeurd dit veelal in samenwerking met christelijke organisaties rondom een bepaald thema of merk.

Bestel hier uw CD/DVD

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel.
Wij hebben geen verzendservice.