CHRISTELIJKE FILM TOP 10
Voor jong en oud

Nu verkrijgbaar!

Casting Crowns - Only Jesus

'Wat betekent het dat Jezus ons enige antwoord is? Hoe ziet dat eruit?' Die vraag hield Mark Hall bezig terwijl hij liederen schreef voor het nieuwe Casting Crowns-album. "Die vraag kwam steeds weer terug terwijl ik bezig was. Het gaat niet om mij, alles moet naar Hém wijzen. God is continue in onze levens bezig. Hij heeft een plan en heeft iets in ons gelegd, zodat anderen Hém kunnen leren kennen. Wij kunnen mensen de weg naar God laten zien door de manier waarop we leven en hoe we reageren op moeilijke situaties of verwarrende relaties. Ons verlangen is dat onze liederen je daarvan iets laten zien. Hoe ziet het eruit als Jezus je enige bron is, je enige oplossing. We hopen alléén op Jezus te wijzen."
Muzikaal geeft 'Only Jesus' een herkenbaar Casting Crowns-geluid. Met een steeds terugkerende een volle bandsound, maar ook ingetogenheid (In The Hands Of The Potter), aangevuld met hier een daar een strijkersensemble (Awaken me), een Rend Collective-Campfire-gitaartje (Even When You're Running, Start Right Here) én een duet met Matthew West (Nobody).

Binnen: NIEUWE CD VAN HILLSONG!!

Met THERE IS MORE wordt een dozijn nieuwe songs aan het repertoire toegevoegd. Dit nieuwe (live opgenomen) Hillsong album is gebaseerd op het bijbelverhaal in Genesis 32, waarin Jacob worstelt met God. Na die worsteling ontving hij een nieuwe naam en maakte hij zo een nieuwe start. Deze liederen geven zo een stem aan worstelingen in het leven, de grootsheid van God en de vernieuwing die we in Hem krijgen. Naast deze songs is er ook een schitterende versie van de nieuwe favoriet SO WILL I (100 BILLION X).
THERE IS MORE CD: €17,95
Ook verkrijgbaar: 
THERE IS MORE (SPECIAL EDITION CD+DVD) €19,95*,
HILLSONG WORSHIP THERE IS MORE (VINYL) € 28,90*
Nu al reserveren =als eerste de cd in huis!!
De verkoop start vanaf 6 april 2018.

reserveren kan via ons e-mailformulier

*Prijzen zijn nog onder voorbehoud.

Neema top films

TOP 5

Kinderfilms

1. Krummel - Milo de Bidsprinkhaan
2. Dancer And The Dame
3. Spirit Riders
4. Elly & De Wiebelwagen deel 1
5. Verhaal van Corrie ten Boom voor kinderen

TOP 3

Documentaires & bijbelstudies
1. Is Genesis Geschiedenis?
2. Zoeken Naar Bewijs - Exodus
3. Leven in Vrijheid

De christelijke film top 10 is samengesteld uit de verkoopcijfers
van de christelijke filmdistributeurs in Nederland.

Bestel hier uw CD/DVD

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel.
Wij hebben geen verzendservice.