CHRISTELIJKE FILM TOP 10
Voor jong en oud

Nu verkrijgbaar!

Casting Crowns - Only Jesus

'Wat betekent het dat Jezus ons enige antwoord is? Hoe ziet dat eruit?' Die vraag hield Mark Hall bezig terwijl hij liederen schreef voor het nieuwe Casting Crowns-album. "Die vraag kwam steeds weer terug terwijl ik bezig was. Het gaat niet om mij, alles moet naar Hém wijzen. God is continue in onze levens bezig. Hij heeft een plan en heeft iets in ons gelegd, zodat anderen Hém kunnen leren kennen. Wij kunnen mensen de weg naar God laten zien door de manier waarop we leven en hoe we reageren op moeilijke situaties of verwarrende relaties. Ons verlangen is dat onze liederen je daarvan iets laten zien. Hoe ziet het eruit als Jezus je enige bron is, je enige oplossing. We hopen alléén op Jezus te wijzen."
Muzikaal geeft 'Only Jesus' een herkenbaar Casting Crowns-geluid. Met een steeds terugkerende een volle bandsound, maar ook ingetogenheid (In The Hands Of The Potter), aangevuld met hier een daar een strijkersensemble (Awaken me), een Rend Collective-Campfire-gitaartje (Even When You're Running, Start Right Here) én een duet met Matthew West (Nobody).

VOORINTEKENING HART VAN PASEN 2019

Paasverhaal in 1001 Blokjes

Als Jezus met zijn discipelen in Getsemane aan het bidden is, wordt Hij gevangengenomen door de Romeinse soldaten. De mensen willen dat de misdadiger Barabbas wordt vrijgelaten en dat Jezus sterft aan het kruis. Na drie dagen gebeurt het grote wonder: Jezus staat op uit de dood en is weer levend! De discipelen kunnen het maar nauwelijks geloven. Als Jezus naar de hemel gaat, krijgen de discipelen de opdracht iedereen te vertellen over Gods liefde en vergeving.
Beleef dit bijzondere Paasverhaal in blokjes: gemaakt met LEGO® en compleet Nederlands ingesproken. 

€ 2,99  EAN 9789492925152
Verschijnt 28 februari 2019

Neema Top Films

A NEW SPIRIT vertelt het verhaal van de twee broers Jacob en Shmuel. Ze groeien op in een arme, traditioneel Joodse familie. Bij het ouder worden ontwikkelt Shmuel zich meer en meer tot een orthodoxe jood terwijl Jacob geraakt wordt door de christelijke boodschap en als Messiaanse jood het evangelie verspreidt. Dit leidt tot een tweespalt, niet alleen binnen de familie maar ook in de gehele joods-orthodoxe gemeenschap, die hem bestempelt als een radicaal die Joodse zielen steelt. Het conflict escaleert met grote gevolgen voor de hele familie.

A NEW SPIRIT is gebaseerd op de autobiografische bestseller 'Waarom ik?' van Jacob Damkani en heeft al diverse internationale prijzen in de wacht gesleept.

NEEMA Top SPELLEN

Een interessante trend is de ontwikkeling die al een tijdje aan de gang is waarin mensen minder individueel tijd willen doorbrengen op hun smart Phone of tablet. Mensen vinden het leuk om (weer) met elkaar aan tafel te zitten. Voor een goed gesprek of gewoon een leuke tijd samen. Veelal komt er dan een spel om de hoek kijken.

En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De spellenmarkt is enorm in beweging. Al verscheidende jaren wordt zij gekenmerkt door een sterk stijgende verkoop, het opkomen van gespecialiseerde spellenspeciaalzaken in stadscentra en een enorme diversiteit in keuze. Voor jong en oud, simpel of uitdagend, om lol met elkaar te hebben of strategisch te winnen, voor iedereen is wel wat te vinden.

NEEMA Games speelt hier op in door als christelijke spellenontwikkelaar en spellenuitgever nationaal en internationaal spelconcepten mogelijk te maken. Een creatief team in huis als ook diverse externe ontwikkelaars werken aan de leukste ideeën. Ook gebeurd dit veelal in samenwerking met christelijke organisaties rondom een bepaald thema of merk.

Bestel hier uw CD/DVD

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel.
Wij hebben geen verzendservice.