Cadeau artikelen
Voor elke beurs en elke gelegenheid

Crea Bea Alblas.

Handgemaakte houten producten of schilderdoeken met bijbelteksten, originele spreuken of lieve woordjes. regelmatig nieuwe creatieve producten maar ook op bestelling uw tekst op hout. Leuk idee: een hanger met uw naam er op voor naast de voordeur!

Bestellen kan in de winkel. Houd rekening met enkele dagen indien een product op maat gemaakt moet worden. 

Een workshop tekst op hout is mogelijk. Mail ons voor de mogelijkheden.

Crea Bea Ruchama

Verrassende producten, versiert met handlettering. Leuk om 'zomaar' ergens neer te leggen. Decoratief met een boodschap. Haar prachtige handschrift geeft een extra leuk accent aan een anders gewoon product. 

Ruchama geeft regelmatig cursussen handlettering of bible journaling in de winkel. Houd hiervoor de website in de gaten of vraag ernaar in de winkel. 

Move Your Mountain

Move Your Mountain heeft een samenwerkingsproject met ZOA (www.ZOA.nl) en ondersteunt het tienermoederproject in Congo. 

Steun deze tienermoeders door één of meerdere gave, leren armbanden, voorzien van een stevige RVS magneetsluiting, te kopen! Ze zijn speciaal voor dit project gemaakt door Zzier Trendy Design!

De armbanden zijn verkrijgbaar in veel verschillende polsmaten, voor dames, kinderen en heren.

Lees verder

Tuin van Maria

Onze cosmeticaproducten onderscheiden zich doordat we alleen plantaardige oliën en ingredienten gebruiken (uitgezonderd de bijenwas) en als 'conserveringsmiddel' vitamine E-olie en tarwekiemolie. Tegelijk voedend, verzorgend en verzachtend voor de huid. Van zuiver natuurlijke oorsprong!

Aangezien het lichaam tempel is van de ziel -en van de Heilige Geest- vinden wij het belangrijk om het lichaam goed te verzorgen. Natuurlijk door beweging en sport, maar ook door de huid met kwaliteitsproducten (zonder conserveermiddelen en plastic of dierlijke grondstoffen) te verzorgen. 

Maria, de moeder van Jezus, inspireert ons de puurheid en zuiverheid van ons lichaam te bewaren of te hervinden, daarom zijn al onze producten versierd met haar namen en haar afbeeldingen.