Onze winkel

gastvrij, gezellig, welkom!

Onze mssie:

Op 7 september 2002 opende Book-Inn na een korte maar intense voorbereiding haar deuren. Het initiatief van enkelen (overigens breed gedragen door alle kerken in Zeewolde) om in Zeewolde een christelijke boekhandel te willen starten, bleek door velen van harte ondersteund te worden, waardoor deze plannen sneller dan gedacht konden worden gerealiseerd. Inmiddels is gebleken dat steeds meer mensen de winkel weten te vinden en waarderen. Een groot aantal vrijwilligers, afkomstig uit alle (kerkelijke) richtingen, zorgt ervoor dat de winkel groeit. 

Doelstelling: 

Vanaf het begin is de Stichting Book-Inn opgericht met een tweeledige doelstelling: 

Book: Opbouwen van het christelijk geloof d.m.v. het verkopen van o.a. boeken, cd's, dvd's en cadeauartikelen. 

Inn: Wij werken aan een inloopfunctie. De vele vrijwilligers die in de Book-Inn werkzaam zijn, bieden u graag een kopje koffie of thee aan. En als er behoefte is aan een luisterend oor zijn wij altijd bereid om naar het verhaal van de klant te luisteren. 

Mocht u ons financieel willen steunen, dan kan dat door overmaking van een donatie op bankrekeningnummer NL38RABO0348167776 t.n.v. Stichting Book-Inn Zeewolde o.v.v. gift Book-Inn. Wilt u ons sponsoren met wekelijks verse bloemen, koffie en thee, advertentie of een andere financiële bijdrage dan maken we graag een afspraak. De Book-Inn heeft u nodig!