Cadeau artikelen
Voor elke beurs en elke gelegenheid

De Nieuwe zomercatalogi komen binnen!

Er is veel meer dan we in de winkel kunnen laten zien. Blij zijn we daarom met de catalogi van uitgevers. Steeds meer komen deze ook online. Neemt u rustig een kijkje in de cataolgi of op de website van uitgeverijen. We bestellen de producten graag voor u! Bij meerdere stuks kunnen we vaak een betere korting voor u regelen dan als u rechtstreeks besteld bij een uitgever. Heeft u het snel nodig? Dan kunnen we ook daar vaak aan voldoen. Mail uw vraag of bestelling naar info@book-inn.nl 

  • De catalogus van Elian Books and gifts vindt u hier
  • De website van Majestically vindt u hier
  • De website van 3:16 europe vindt u hier
  • De website van Jiftach vindt u hier

Bath Bombs

Bath Bombs met de kracht van essentiele olie. 

Deze kleine cadeautjes uit de natuur vind je in elk van onze producten en worden uit planten, bloemen en fruit gewonnen.
De kracht van essentiële olie: de bath bombs en andere badproducten van Bomb cosmetics, hebben de kracht om je stemming te verbeteren en zitten boordevol geuren die je vrolijk maken, je ontspannen of je oppeppen.

Ze gebruiken natuurlijke ingrediënten waar mogelijk. Vanaf september zijn al de glitters vervangen door biologisch afbreekbare cellulose van de eucalyptus!

We geloven dat dieren en mensen niet mogen lijden voor onze luxe. We zijn er trots op dat onze producten niet alleen heerlijk geuren en je huid verzachten, maar er ook nog superleuk uitzien en allemaal handmade zijn!

Hoe veel van het product is Handmade??

We zijn 100% Handmade - Al onze producten zijn liefdevol met de hand gemaakt, met dank aan ons team van ruim 250 bombeo- lombers. Gevormd, gemengd, gerold en gekneed met de hand, elk van onze kunstige handwerkers zorgen ervoor dat elk product uniek is, maar perfect op zijn manier. (Net als jij: uniek en mooi!). We tekenen zelfs de plaatjes op de verpakking met de hand en ook de decoratie op de bath-bombs. 

Bunnies R Hunnies.

Testen we op dieren? Jakkes, echt niet! We zullen nooit en te nimmer onze producten of ingrediënten testen op dieren en we huren ook geen bedrijf dat testen uitvoert voor ons. We willen graag onze Bomb-familie laten groeien naar meer dan de 72 landen waar we nu aan leveren, maar we wijgeren samen te werken met landen waar dierproeven verplicht zijn voor een product op de markt komt. Want dieren zijn onze vriendjes!

Vegan Friendly? Echt wel! Alle zepen, kaarsen en producten in potten en glazen zijn geschikt voor vegans, ook de Loada blisters, Creamers en Mellows. Kijk voor het Vegan symbool op de website van Bomb-cosmetics voor meer info. 

SOS! (Save Our Skin!)

Het komt goed schatje, we gaan je helpen. Klik hier om te lezen (in’t engels helaas) hoe je onze producten gebruikt en welke ingrediënten we gebruiken. 


            100%Leuk

Het liefste zouden we natuurlijk voor iedereen een mooie bijbeltekst op een kaart, of een prachtig boek met inhoud willen kopen, we delen immers graag de blijde boodschap uit! Maar soms vraagt de gelegenheid om een kleinigheidje. Zomaar een leuk cadeautje in plaats van een cd, een reepje chocola met een lieve tekst in plaats van een dikke roman, een zeepje met tekst in plaats van een kaart, of ook met een kaart :-)
Naast de dikke romans, prachtige CD’s en DVD’s vind u daarom ook heel veel leuke cadeautjes in de Book-Inn. 

Om de buurvrouw te bedanken voor de plantjes en de krantjes, om de juf of meester te bedanken „voor het groeien”, om je vriendin op te fleuren, 

om je vader te verrassen.. 

100% leuk past bij ons idee van een leuk cadeautje en we zijn superblij dat we het in de winkel mogen verkopen.
Kijk hier wat we nog meer voor leuks van 100%leuk voor u kunnen bestellen!
Heeft u iets gezien? Mail dan naar info@book-inn.nl en we zorgen dat het zo snel mogelijk in de winkel voor u klaar ligt!

Crea Bea Alblas.

Handgemaakte houten producten of schilderdoeken met bijbelteksten, originele spreuken of lieve woordjes. regelmatig nieuwe creatieve producten maar ook op bestelling uw tekst op hout. Leuk idee: een hanger met uw naam er op voor naast de voordeur!
Bestellen kan in de winkel. Houd rekening met enkele dagen indien een product op maat gemaakt moet worden. 

Een workshop tekst op hout is mogelijk. Mail ons voor de mogelijkheden.

Crea Bea Ruchama

Verrassende producten, versiert met handlettering. Leuk om 'zomaar' ergens neer te leggen. Decoratief met een boodschap. Haar prachtige handschrift geeft een extra leuk accent aan een anders gewoon product. 

Ruchama geeft regelmatig cursussen handlettering of bible journaling in de winkel. Houd hiervoor de website in de gaten of vraag ernaar in de winkel. 

Move Your Mountain

Move Your Mountain heeft een samenwerkingsproject met ZOA (www.ZOA.nl) en ondersteunt het tienermoederproject in Congo. 

Steun deze tienermoeders door één of meerdere gave, leren armbanden, voorzien van een stevige RVS magneetsluiting, te kopen! Ze zijn speciaal voor dit project gemaakt door Zzier Trendy Design!

De armbanden zijn verkrijgbaar in veel verschillende polsmaten, voor dames, kinderen en heren.

Lees verder