Cadeau artikelen
Voor elke beurs en elke gelegenheid

            100%Leuk

Het liefste zouden we natuurlijk voor iedereen een mooie bijbeltekst op een kaart, of een prachtig boek met inhoud willen kopen, we delen immers graag de blijde boodschap uit! Maar soms vraagt de gelegenheid om een kleinigheidje. Zomaar een leuk cadeautje in plaats van een cd, een reepje chocola met een lieve tekst in plaats van een dikke roman, een zeepje met tekst in plaats van een kaart, of ook met een kaart :-)
Naast de dikke romans, prachtige CD’s en DVD’s vind u daarom ook heel veel leuke cadeautjes in de Book-Inn. 

Om de buurvrouw te bedanken voor de plantjes en de krantjes, om de juf of meester te bedanken „voor het groeien”, om je vriendin op te fleuren, 

om je vader te verrassen.. 

100% leuk past bij ons idee van een leuk cadeautje en we zijn superblij dat we het in de winkel mogen verkopen.
Kijk hier wat we nog meer voor leuks van 100%leuk voor u kunnen bestellen!
Heeft u iets gezien? Mail dan naar info@book-inn.nl en we zorgen dat het zo snel mogelijk in de winkel voor u klaar ligt!

Crea Bea Alblas.

Handgemaakte houten producten of schilderdoeken met bijbelteksten, originele spreuken of lieve woordjes. regelmatig nieuwe creatieve producten maar ook op bestelling uw tekst op hout. Leuk idee: een hanger met uw naam er op voor naast de voordeur!
Bestellen kan in de winkel. Houd rekening met enkele dagen indien een product op maat gemaakt moet worden. 

Een workshop tekst op hout is mogelijk. Mail ons voor de mogelijkheden.

Crea Bea Ruchama

Verrassende producten, versiert met handlettering. Leuk om 'zomaar' ergens neer te leggen. Decoratief met een boodschap. Haar prachtige handschrift geeft een extra leuk accent aan een anders gewoon product. 

Ruchama geeft regelmatig cursussen handlettering of bible journaling in de winkel. Houd hiervoor de website in de gaten of vraag ernaar in de winkel. 

Move Your Mountain

Move Your Mountain heeft een samenwerkingsproject met ZOA (www.ZOA.nl) en ondersteunt het tienermoederproject in Congo. 

Steun deze tienermoeders door één of meerdere gave, leren armbanden, voorzien van een stevige RVS magneetsluiting, te kopen! Ze zijn speciaal voor dit project gemaakt door Zzier Trendy Design!

De armbanden zijn verkrijgbaar in veel verschillende polsmaten, voor dames, kinderen en heren.

Lees verder