Cadeau artikelen

Voor elke beurs en elke gelegenheid

De Nieuwe catalogi komen binnen!

Er is veel meer dan we in de winkel kunnen laten zien. Blij zijn we daarom met de catalogi van uitgevers. Steeds meer komen deze ook online. Neemt u rustig een kijkje in de cataolgi of op de website van uitgeverijen. We bestellen de producten graag voor u! Bij meerdere stuks kunnen we vaak een betere korting voor u regelen dan als u rechtstreeks besteld bij een uitgever. Heeft u het snel nodig? Dan kunnen we ook daar vaak aan voldoen. Mail uw vraag of bestelling naar info@book-inn.nl 

  • De catalogus van Elian Books and gifts vindt u hier

  • De website van Majestically vindt u hier

  • De website van 3:16 europe vindt u hier

  • De website van Jiftach vindt u hier

            cadeautjes

Het liefste zouden we natuurlijk voor iedereen een mooie bijbeltekst op een kaart, of een prachtig boek met inhoud willen kopen, we delen immers graag de blijde boodschap uit! Maar soms vraagt de gelegenheid om een kleinigheidje. Zomaar een leuk cadeautje in plaats van een cd, een reepje chocola met een lieve tekst in plaats van een dikke roman, een zeepje met tekst in plaats van een kaart, of ook met een kaart :-)

Naast de dikke romans, prachtige CD’s en DVD’s vind u daarom ook heel veel leuke cadeautjes in de Book-Inn. 
Om de buurvrouw te bedanken voor de plantjes en de krantjes, om de juf of meester te bedanken „voor het groeien”, om je vriendin op te fleuren, 
om je vader te verrassen.. 
We zoeken bij leveranciers online en B2B voor u de leukste cadeautjes uit. 
Zoekt u iets speciaals? Iets met een eigen tekst of naam? Laat het ons weten en we gaan voor u op zoek! Binnen ons netwerk van creatieve medewerkers is veel mogelijk! 
Heeft u iets gezien? Mail dan naar info@book-inn.nl en we zorgen dat het zo snel mogelijk in de winkel voor u klaar ligt!

Move Your Mountain

Leger des Heils: women for women

Move Your Mountain heeft een samenwerkingsproject met Het Leger des Heils (LdH). In dit project helpen wij kwetsbare vrouwen die in de prostitutie in Nederland werken, hun dromen en passies te realiseren en zo uit te zien naar een betere toekomst.

Jij kunt helpen!

Door de aankoop van één of meerdere van onze mooie armbanden. Geef jezelf of iemand in je omgeving dit mooie, betekenisvolle cadeau. De opbrengst gaat direct naar dit samenwerkingsproject.