Onze winkel

gastvrij, gezellig, welkom!

Onze mssie:

Op 7 september 2002 opende Book-Inn na een korte maar intense voorbereiding haar deuren. Het initiatief van enkelen (overigens breed gedragen door alle kerken in Zeewolde) om in Zeewolde een christelijke boekhandel te willen starten, bleek door velen van harte ondersteund te worden, waardoor deze plannen sneller dan gedacht konden worden gerealiseerd. Inmiddels is gebleken dat steeds meer mensen de winkel weten te vinden en waarderen. Een groot aantal vrijwilligers, afkomstig uit alle (kerkelijke) richtingen, zorgt ervoor dat de winkel groeit. 

Doelstelling: 

Vanaf het begin is de Stichting Book-Inn opgericht met een tweeledige doelstelling: 

Book: 

Opbouwen van het christelijk geloof d.m.v. het verkopen van o.a. boeken, cd's, dvd's en cadeauartikelen. 

Inn: 

Wij werken aan een inloopfunctie. De vele vrijwilligers die in de Book-Inn werkzaam zijn, bieden u graag een kopje koffie of thee aan. En als er behoefte is aan een luisterend oor zijn wij altijd bereid om naar het verhaal van de klant te luisteren. 


Gift

Mocht u ons financieel willen steunen, dan kan dat door overmaking van een donatie op bankrekeningnummer NL83RBRB0706312090 t.n.v. Stichting Book-Inn Zeewolde o.v.v. gift Book-Inn. Wilt u ons sponsoren met wekelijks verse bloemen, koffie en thee, advertentie of een andere financiële bijdrage dan maken we graag een afspraak. De Book-Inn heeft u nodig!

vanaf 1 juli 2019  hebben we de ANBI status. Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is van de belasting! Kijkt u voor meer informatie op  deze pagina.

U kunt u hier aanmelden voor de nieuwsbrief