Donatieformulier

Met uw gift maakt u het mogelijk!

GEVEN

Wil jij meewerken aan de missie en doelstelling van de Book-Inn en ons helpen om in Zeewolde een plek te behouden? Steun ons dan financieel. Dat kan door geld over te maken naar IBAN rekeningnummer NL83RBRB0706312090 van Stichting Book-Inn in Zeewolde (KVK: 39080033). Je kunt ons machtigen om elke maand of jaarlijks een bedrag te incasseren door onderstaand formulier in te vullen. Giften zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

Betalingen die geen gift zijn

Het betalen van boeken en andere producten of het betalen van je deelname aan een event of workshop is nooit een gift omdat daar een dienst tegenover staat. Wel ondersteunt u met uw aankoop in de winkel de Book-Inn rechtstreeks. Een aanschaf via de webwinkel heeft naast de kosten voor het product, immers ook inpak en verzendkosten en kosten voor de webshop zelf. We houden dus van uw aanschaf via de webshop veel minder over om de kosten in de winkel mee te kunnen betalen. 

Met uw gift draagt u bijvoorbeeld bij:

Bloemen op tafel, per week

Als onderdeel van een gastvrije winkel straalt een bloemetje op tafel gezelligheid uit. 

€25

Koffie en thee, per maand:

Onze koffietafel is een belangrijk ontmoetingspunt. Graag bieden hierbij we onze gasten een gratis kopje koffie of thee aan

€100

Huur, per maand 

Met uw bijdrage helpt u ons om de winkel te kunnen blijven huren.  

€900

Extra gift

Met uw extra gift helpt u ons om nieuwe producten aan te kunnen schaffen of om events of workshops te kunnen organiseren. 

€...

Elke gift draagt bij aan het voortbestaan van de Book-Inn. Zie voor onze missie de pagina https://www.book-inn.nl/onze-geschiedenis/