Boeken top 10
elke maand een nieuwe top tien

Top tien fictie, jeugd en non-fictie

De ND/BCB Boekentoptien wordt maandelijks door het BCB samengesteld. De Top 10 bestaat uit drie categorieen: fictie, non-fictie en jeugdboeken. De Top 10 wordt gepubliceerd in het Nederlands Dagblad. De ND/BCB Top 10 is gebaseerd op de verkoopcijfers van aan het ND/BCB verbonden boekhandels. Zo ziet u snel welke (christelijke) boeken in Nederland erg populair zijn!

Zit er een boek tussen dat u graag wilt bestellen? Dat kan. Vul hiervoor onderstaand bestelformulier in.

Boekentoptien maart 2020

Uitgelicht:

Kom en Zie

Al eeuwenlang is de tijd rondom Pasen een tijd van bezinning. Dit veertigdagenboek helpt je hierbij en geeft woorden van verstilling, verscherping en vertroosting, om zo in deze veertigdagentijd je ogen te richten op Jezus.

Het zien op Jezus doen we door te kijken door de ogen van de gelovige van vroeger en nu. Wat zagen zij van Jezus en wat zegt ons dat? Deze veertig dagen ga je op weg en kijk je naar Jezus door middel van overdenkingen, gedichten, vragen en opdrachten. Zo leer je in deze dagen zien wat het betekent dat Christus ons lief heeft gehad tot in de dood. Eén ding is zeker: we zullen nooit uitgekeken raken.

Leesfragment: klik op Open het boek

Sestra mama. Het nieuwe tijdschrift voor moeders!

Sestra mama is er voor moeders van ongeveer 25 tot 45 jaar oud. Ben jij ook continu op zoek naar de work-life balans en tijd voor jezelf en jouw omgeving? Sestra mama is het blad dat je een moment van rust voor jezelf geeft, dingen leert en je uitdaagt. We willen moeders laten voelen dat ze niet alleen staan en helpen rust te vinden. Daarnaast geven we praktische en inspirerende tips over (geloofs)opvoeding en brengen veel persoonlijke verhalen.

Leesfragment: Klik op download

Bestelformulier:

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel. Wij hebben geen verzendservice.

De door het kabinet voorgenomen BTW-wijziging op boeken per 1 januari 2019 maakt dat veel uitgevers de prijzen van hun boeken aanpassen. Uitgevers zijn genoodzaakt prijzen aan te passen en maken van de gelegenheid gebruik om alle prijzen tegen het licht te houden (ook omdat de prijzen van boeken sinds de introductie van de euro nauwelijks geïndexeerd zijn). Vanwege de enorme hoeveelheid werk die dit geeft, kan het zijn dat de prijzen op boeken niet overeenkomen met de nieuwe, aangepaste, prijs. Uitgevers hebben een half jaar de tijd om de prijzen aan te passen. Het kan dus voorkomen dat u aan de kassa iets duurder uit bent dan op het boek staat aangegeven. We hopen op uw begrip en doen ons uiterste best de juiste prijs z.s.m. op de boeken aan te geven.