Boeken top 10
elke maand een nieuwe top tien

Top tien fictie, jeugd en non-fictie

De ND/BCB Boekentoptien wordt maandelijks door het BCB samengesteld. De Top 10 bestaat uit drie categorieen: fictie, non-fictie en jeugdboeken. De Top 10 wordt gepubliceerd in het Nederlands Dagblad. De ND/BCB Top 10 is gebaseerd op de verkoopcijfers van aan het ND/BCB verbonden boekhandels. Zo ziet u snel welke (christelijke) boeken in Nederland erg populair zijn!

Zit er een boek tussen dat u graag wilt bestellen? Dat kan. Vul hiervoor onderstaand bestelformulier in.

Boekentoptien oktober 2018

Uitgelicht:


‚Dat zal ik jullie nooit aandoen' 

waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Woorden die ze graag wilde geloven en die een houvast voor haar waren. Haar man heeft zich niet aan deze belofte kunnen houden en maakte op 5 april 1994 een eind aan zijn leven. Petra bleef achter met hun dochtertje van nog geen jaar oud. Na jarenlang stilzwijgen komt Petra nu met haar verhaal naar buiten. Ze schrijft heel eerlijk en openhartig over haar verdriet, wanhoop en worsteling. Maar ook over haar zoektocht naar antwoorden en de hoop die ze uiteindelijk vond, zodat ze het leven weer kon oppakken. 


‚Wat ik toen niet voor mogelijk hield, is toch gebeurd: 

ik ben weer een gelukkig mens.’

-Petra-


Het verhaal van Petra heeft me diep in mijn hart geraakt. Ik vind het een absolute aanrader. Juist de pure manier waarop Petra de gewone gang van zaken beschreven heeft, kan veel mensen inzicht bieden in het proces wat vooraf kan gaan aan zelfdoding, evenals wat het daarna voor gevolgen heeft.
-Carianne Ros-

Petra verloor haar geliefde man doordat hij een eind aan zijn leven maakte. 

Ze beschrijft onder andere de eenzaamheid en de oorverdovende stilte daarna. Velen weten zich geen houding en vermijden daarom angstvallig het onderwerp.
Ik geloof dat dit boek ons kan helpen om nabestaanden beter te begrijpen. Misschien kunnen we iemand helpen om van deze wanhoopsdaad af te zien.
-Jaap en Antje Dieleman-


Over de auteur

Petra Ferwerda begeleidt in haar praktijk ‚Innerlijk Sterk' mensen die na een persoonlijk verlies op zoek zijn naar nieuw perspectief voor hun leven. Ze hoopt met dit boek het taboe op zelfdoding te doorbreken en vooroordelen te verminderen.


Verschijnt binnenkort

Auteur: Petra Ferwerda

Verschijningsdatum: April 2018
ISBN-13: 9789078893721
Aantal pagina's: 200
€14,95

Bestelformulier:

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel. Wij hebben geen verzendservice.