Boeken top 10

elke maand een nieuwe top tien

Boekentoptien  April 2021

In de Nederlands Dagblad-Lees & Luister boekentop10 vindt u de best verkochte boeken van het moment. De Top 10 wordt maandelijks samengesteld op basis van verkoopgegevens van christelijke boekhandels. Elke tweede (soms derde) vrijdag van de maand verschijnt de Top10 in de bijlage Gulliver van het Nederlands Dagblad. De titels die in deze Top10 staan zijn bij ons verkrijgbaar.

Uitgelicht:

Als ik jou was: Lynn Austin

"Als ik jou was' van Lynn Austin: als de wegen van twee vrouwen scheiden na de Tweede Wereldoorlog, besluit de een het leven van de ander te leiden.Lynn Austin vertelt in "Als ik jou was' het verhaal van de vriendinnen Audrey en Eve. Het is 1940 en hun vriendschap wordt getypeerd door een enorm klassenverschil: op het Britse landgoed Wellingford Hall werkt de moeder van Eve als kamenierster voor de moeder van Audrey. Maar de Tweede Wereldoorlog zet alles op z'n kop. Audrey en Eve melden zich allebei aan als ambulancechauffeur tijdens en na bombardementen. Een heftige tijd volgt, vol verliezen, maar ook vol liefde en dromen.Aan het einde van de oorlog moet zowel Audrey als Eve een levensveranderende beslissing maken, en hun wegen scheiden zich. Totdat Audrey in 1950 arriveert in Amerika, met de bedoeling daar een nieuwe start te maken bij de schoonfamilie die ze nog nooit heeft ontmoet. Maar dan ontdekt ze dat Eve een aantal jaar eerder haar plaats heeft ingenomen... 

Als ik jou was €24,99

Begin hier alvast met lezen!

De jongen, de mol, de vos en het paard

'Wat wil jij worden als je groot bent?' vroeg de mol. 'Lief,' zei de jongen. 'De jongen, de mol, de vos en het paard' van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. De Nederlandse editie van 'The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen. Een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert. Als je er in begint te bladeren raak je niet uitgekeken!!

De jongen de mol, de vos en het paard. nr 1 in de Toptien van september 2020

€20,00 


Bestelformulier:

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel. Wij hebben geen verzendservice.