Boeken top 10
elke maand een nieuwe top tien

Top tien fictie, jeugd en non-fictie

De ND/BCB Boekentoptien wordt maandelijks door het BCB samengesteld. De Top 10 bestaat uit drie categorieen: fictie, non-fictie en jeugdboeken. De Top 10 wordt gepubliceerd in het Nederlands Dagblad. De ND/BCB Top 10 is gebaseerd op de verkoopcijfers van aan het ND/BCB verbonden boekhandels. Zo ziet u snel welke (christelijke) boeken in Nederland erg populair zijn!

Zit er een boek tussen dat u graag wilt bestellen? Dat kan. Vul hiervoor onderstaand bestelformulier in.

Boekentoptien April 2019

Uitgelicht:


‚Iedere dag geliefd’ geschreven door Bobby Schuller

Samenvatting

Jezus zegt dat Hij gekomen is om ons het leven in al zijn volheid te geven. Dat is een geweldige belofte! Dit dagboek herinnert je elke dag aan die belofte.
De dagelijkse aanmoediging helpt je om in die belofte te gaan leven en maakt je meer bewust van Gods aanwezigheid en Zijn zegeningen.
Het leven dat God voor jou bedoeld heeft, is prachtig!
Over de auteur
Bobby Schuller (1981) is de vaste spreker en het gezicht van Hour of Power. Hij wil met zijn positieve boodschap over Gods liefde mensen bemoedigen, troosten en opbouwen. Dit baseert hij op de Bijbeltekst uit Matteüs 11:28-30: 'Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.'
Zijn toespraken en boeken zijn toegankelijk, geven vaak toelichting op de Bijbelse tijd en cultuur en reiken altijd aan hoe je kunt leven vanuit de Liefde van God, die je rust geeft en de zekerheid dat je door Hem geliefd bent.
Bobby Schuller is getrouwd met Hannah. Samen hebben zij twee kinderen, dochter Haven en zoon Cohen.


Iedere dag geliefd: 365 aanmoedigingen voor een positief leven

isbn 9789078893783

€22,50


Nieuw: GELIEFD, JIJ OOK?

Voorganger, schrijver en gastheer van het populaire televisieprogramma Hour of Power, Bobby Schuller, laat ons in dit boek zien hoe we verfrist, vernieuwd en hersteld kunnen worden als we ons zwak en verloren voelen. Wekelijks leidt Bobby meer dan een miljoen mensen in het uitspreken van het credo : ‚Ik ben Geliefd'. 

Dit eenvoudig credo is een krachtige aansporing geworden in het versterken van je geloof. Het herinnert ons eraan dat we niet zijn wat we doen, niet zijn wat we hebben of wat mensen over ons zeggen. We zijn de Geliefde zonen en dochters van God! Door dit credo te omarmen ontdekken christenen nieuwe energie en motivatie om grote dingen met en voor God te doen. In dit inspirerende en praktische boek verteld Bobby over deze levkensveranderende waarheid. GELIEFD, JIJ OOK? verteld je het geheim van herstel temidden van een leven vol zorg, drukte en stress. Alleen door het rusten in Gods grenzeloze en onvoorwaardelijke liefde kunnen we ten volle Zijn zegeningen in ons leven ervaren.


Geliefd, jij ook?
isbn 9789078893790
€18,95

Bestelformulier:

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel. Wij hebben geen verzendservice.

De door het kabinet voorgenomen BTW-wijziging op boeken per 1 januari 2019 maakt dat veel uitgevers de prijzen van hun boeken aanpassen. Uitgevers zijn genoodzaakt prijzen aan te passen en maken van de gelegenheid gebruik om alle prijzen tegen het licht te houden (ook omdat de prijzen van boeken sinds de introductie van de euro nauwelijks geïndexeerd zijn). Vanwege de enorme hoeveelheid werk die dit geeft, kan het zijn dat de prijzen op boeken niet overeenkomen met de nieuwe, aangepaste, prijs. Uitgevers hebben een half jaar de tijd om de prijzen aan te passen. Het kan dus voorkomen dat u aan de kassa iets duurder uit bent dan op het boek staat aangegeven. We hopen op uw begrip en doen ons uiterste best de juiste prijs z.s.m. op de boeken aan te geven.

Voorbeeld: een boek van €21,99 kost excl. prijsaanpassing, incl. btw verhoging na 1 januari €22,61