Boeken top 10
elke maand een nieuwe top tien

Top tien fictie, jeugd en non-fictie

De ND/BCB Boekentoptien wordt maandelijks door het BCB samengesteld. De Top 10 bestaat uit drie categorieen: fictie, non-fictie en jeugdboeken. De Top 10 wordt gepubliceerd in het Nederlands Dagblad. De ND/BCB Top 10 is gebaseerd op de verkoopcijfers van aan het ND/BCB verbonden boekhandels. Zo ziet u snel welke (christelijke) boeken in Nederland erg populair zijn!

Zit er een boek tussen dat u graag wilt bestellen? Dat kan. Vul hiervoor onderstaand bestelformulier in.

De door het kabinet voorgenomen BTW-wijziging op boeken per 1 januari 2019 maakt dat veel uitgevers de prijzen van hun boeken aanpassen. Uitgevers zijn genoodzaakt prijzen aan te passen en maken van de gelegenheid gebruik om alle prijzen tegen het licht te houden (ook omdat de prijzen van boeken sinds de introductie van de euro nauwelijks geïndexeerd zijn). Vanwege de enorme hoeveelheid werk die dit geeft, kan het zijn dat de prijzen op boeken niet overeenkomen met de nieuwe, aangepaste, prijs. Uitgevers hebben een half jaar de tijd om de prijzen aan te passen. Het kan dus voorkomen dat u aan de kassa iets duurder uit bent dan op het boek staat aangegeven. We hopen op uw begrip en doen ons uiterste best de juiste prijs z.s.m. op de boeken aan te geven.

Voorbeeld: een boek van €21,99 kost excl. prijsaanpassing, incl. btw verhoging na 1 januari €22,61

Boekentoptien Februari 2019

Uitgelicht:


‚Anker in de storm´  Lynn Austin  

In dit vervolg op bestseller 'Dochters van de kust' huurt de jonge Anna een privédetective in om meer te weten te komen over haar biologische moeder.

Anna is terug in Chicago, maar het kost haar moeite om zich te concentreren op haar aanstaande huwelijk. Wat ze onlangs te weten is gekomen over haar biologische moeder laat haar niet los. Ze huurt een privédetective in om meer informatie boven water te krijgen. Maar al snel ontdekt ze dat sommige geheimen beter met rust gelaten kunnen worden. Ondertussen worden er nare roddels over Anna verspreid in de stad. Roddels die haar verloving in gevaar brengen en er uiteindelijk toe leiden dat ze haar toevlucht zoekt bij haar grootmoeder Geesje in het Amerikaanse plaatsje Holland.


Lynn Austin schreef 'Anker in de storm' op verzoek van vele fans. 

Hoewel het chronologisch volgt op 'Dochters van de kust' kan het ook goed los gelezen worden.  


ISBN: 9789043530477
Uitgeverij: Kok
Uitvoering: Hardback
Omvang: 416 pagina's 

€24,99 

Bestelformulier:

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel. Wij hebben geen verzendservice.