Boeken top 10
elke maand een nieuwe top tien

Top tien fictie, jeugd en non-fictie

De ND/BCB Boekentoptien wordt maandelijks door het BCB samengesteld. De Top 10 bestaat uit drie categorieen: fictie, non-fictie en jeugdboeken. De Top 10 wordt gepubliceerd in het Nederlands Dagblad. De ND/BCB Top 10 is gebaseerd op de verkoopcijfers van aan het ND/BCB verbonden boekhandels. Zo ziet u snel welke (christelijke) boeken in Nederland erg populair zijn!

Zit er een boek tussen dat u graag wilt bestellen? Dat kan. Vul hiervoor onderstaand bestelformulier in.

Boekentoptien oktober 2019

Uitgelicht:


'De bijenhouder van Aleppo' 

is een roman van internationale betekenis en een ode aan de menselijke geest.

Als ze alles hebben verloren wat hun lief is, vlucht bijenhouder Nuri samen met zijn vrouw Afra weg uit Aleppo. Op hun reis door een gebroken wereld worden ze niet alleen geconfronteerd met de schokkende realiteit van het vluchtelingenbestaan, maar ook met
een onuitsprekelijk verdriet: het verlies van hun zoon Sami. Het is het verhaal van twee mensen die elkaar in hun pijn zijn kwijtgeraakt, maar ondanks alles elkaar en hun droom willen vasthouden. 

Christy Lefteri is geboren en getogen in Londen. Ze is de dochter van Grieks-Cypriotische vluchtelingen en werkte als vrijwilliger in het Unicef-opvangcentrum voor vluchtelingen in Athene, waar het idee voor 'De bijenhouder van Aleppo' geboren werd. 'Dit is een roman van internationale betekenis. Sterk uitdagend, hij blijft je bij en opent je ogen.' - Heather Morris, auteur van 'De tattoeëerder van Auschwitz'

€20.99

Leesfragment: Klik op download


Nieuw: GELIEFD, JIJ OOK?

Voorganger, schrijver en gastheer van het populaire televisieprogramma Hour of Power, Bobby Schuller, laat ons in dit boek zien hoe we verfrist, vernieuwd en hersteld kunnen worden als we ons zwak en verloren voelen. Wekelijks leidt Bobby meer dan een miljoen mensen in het uitspreken van het credo : ‚Ik ben Geliefd'. 

Dit eenvoudig credo is een krachtige aansporing geworden in het versterken van je geloof. Het herinnert ons eraan dat we niet zijn wat we doen, niet zijn wat we hebben of wat mensen over ons zeggen. We zijn de Geliefde zonen en dochters van God! Door dit credo te omarmen ontdekken christenen nieuwe energie en motivatie om grote dingen met en voor God te doen. In dit inspirerende en praktische boek verteld Bobby over deze levkensveranderende waarheid. GELIEFD, JIJ OOK? verteld je het geheim van herstel temidden van een leven vol zorg, drukte en stress. Alleen door het rusten in Gods grenzeloze en onvoorwaardelijke liefde kunnen we ten volle Zijn zegeningen in ons leven ervaren.


Geliefd, jij ook?
isbn 9789078893790
€18,95

Bestelformulier:

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Indien uw bestelling geleverd is in de winkel, kunt u uw bestellingen na een berichtje ophalen in de winkel. Wij hebben geen verzendservice.

De door het kabinet voorgenomen BTW-wijziging op boeken per 1 januari 2019 maakt dat veel uitgevers de prijzen van hun boeken aanpassen. Uitgevers zijn genoodzaakt prijzen aan te passen en maken van de gelegenheid gebruik om alle prijzen tegen het licht te houden (ook omdat de prijzen van boeken sinds de introductie van de euro nauwelijks geïndexeerd zijn). Vanwege de enorme hoeveelheid werk die dit geeft, kan het zijn dat de prijzen op boeken niet overeenkomen met de nieuwe, aangepaste, prijs. Uitgevers hebben een half jaar de tijd om de prijzen aan te passen. Het kan dus voorkomen dat u aan de kassa iets duurder uit bent dan op het boek staat aangegeven. We hopen op uw begrip en doen ons uiterste best de juiste prijs z.s.m. op de boeken aan te geven.