Babybijbel – Nieuwe verhalen

De Babybijbel - nieuwe verhalen is een prachtige bijbel om baby's al heel jong te laten zien, horen en voelen dat God van hen houdt. Kraamcadeautip!

In de Babybijbel - nieuwe verhalen vind je bijbelverhalen voor je baby. Samen wiebel je met Noach op de golven, word je nat gespetterd door Jezus' doop en zing je over de liefde van God. Zo komen de verhalen uit de Bijbel tot leven in woorden en beelden die passen bij baby's. Bij elk verhaal is er een kinderliedje op een bekende melodie.

Marieke ten Berge is een bekende illustrator, ontwerper en bedenker van het concept van de Babybijbel. Haar aantrekkelijke illustraties passen goed bij deze tijd.
Corien Oranje is kinderboekenschrijver en theoloog, en schreef verhalen voor tal van bijbelse kinderboeken. Haar verhalen en liedteksten zijn heerlijk om voor te lezen en te zingen.

Bij de Babybijbel - nieuwe verhalen horen ook babyliedjes. Aan het eind van elk verhaal staat een liedje op een bekende wijs van een kinderlied. Zo kan je met je baby zingen en meedoen. De liedjes zijn zo aanstekelijk dat je de oudere kinderen ook meegaan doen. Zo wordt het een heel feest. Bijvoorbeeld het liedje 'Stappen, stappen', dat je hier kunt beluisteren.

Stappen, stappen
In je handjes klappen
Dansen, zingen
In de plassen springen
Zingen voor de Heer
Springen voor de Heer
Klap! En we doen het nog een keer (op de wijs van Zagen, zagen)

Nog meer liedjes luisteren? Dat kan hier!

17,95 €