Belle Bijbel De enige echte meidenbijbel!

De Belle Bijbel is de Bijbel in Gewone Taal, de meest begrijpelijke en duidelijke Bijbelvertaling. En deze Bijbel heeft veel extra's, die speciaal voor meiden ontwikkeld zijn. Die gaan over Bijbel, Basics, Be, Beauty, Body, Believe en inspirerende vrouwen in de Bijbel. Zo ontdekken meiden zelf wat de Bijbel voor hun leven betekent en komt de tekst nog dichterbij. Daarnaast staan er nog meer extra's in: een Bijbelleesrooster, achtergrondinfo over de Bijbel en verschillende testjes. Daarom is deze Bijbel perfect om cadeau te geven aan tienermeiden.

Deze Bijbel ziet er eigentijds uit, en is leuk om te geven voor allerlei momenten in het leven van deze tieners. Denk bijvoorbeeld aan belijdenis of doop, een verjaardag, of als de meiden naar de middelbare school gaan, als afscheidscadeau van de basisschool. De Bijbel heeft een praktische flexibele kaft en mooie afgeronde hoeken, waardoor hij prettig in de hand ligt. En, dankzij de stevige flexibele kaft is de Bijbel ook makkelijk mee te nemen.

Meiden die de Belle Bijbel te gek vinden:

'Een echte Bijbel speciaal voor mij motiveert me om meer te lezen. Het wordt er echt leuker van!' Joelle (14)

'Ik vind Bijbellezen vaak best lastig en de Belle Bijbel maakt het voor mij makkelijker.' Geertienne (14)

'Ik ga de Belle Bijbel zeker aanbevelen aan mijn jeugdgroep. Mijn moeder vindt het belangrijk dat ik de Bijbel lees en zal deze waarschijnlijk voor me kopen.' Danielle (15)

Mijn ouders willen deze Bijbel graag voor mij kopen. Ik verheug me erop om elke ochtend en avond hieruit te gaan lezen! Cune (15)

Ontwikkeld door het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en Huis van Belle. Liever een Bijbel voor jongeren of een Bijbel zonder extra katernen? Kijk dan eens bij de BGT Jongerenbijbel of de Bijbel in Gewone Taal Standaardeditie.

34,95 €