NBV21 Edge-Lined editie

NBV21 Edge-Lined

De Edge Lined-editie van de NBV21 is een bijzondere uitgave. Vervaardigd van hoogwaardige materialen, met de hand tot in de kleinste details afgewerkt en geleverd in een luxe verpakking. Elk exemplaar is uniek. Dit is een bijbel voor het leven.

Het omslag is gemaakt van soepel zwart geitenleer. Het genaaide boek heeft speciale schutbladen die qua kleur en gevoel naadloos aansluiten op het leer van het omslag, waardoor deze bijbel zeer prettig in de hand ligt en soepel openslaat. De luxe verpakking heeft niet alleen toegevoegde waarde als geschenkdoos, maar is ook bedoeld om de bijbel in te bewaren. Door hem liggend te bewaren, blijft deze editie het langst mooi.

De Edge Lined-editie wordt ook wel een sprekersbijbel genoemd, dit omdat hij zo fijn openslaat. En een zeer waardevol cadeau bij bijzondere gelegenheden.

250 genummerde exemplaren

Van deze luxe uitgave worden de eerste 250 exemplaren genummerd. De genummerde exemplaren krijgen een sticker op de verpakking. Extra exclusief!

Let op! Deze editie is van 1 september 2021 tot 1 december 2021 verkrijgbaar voor de actieprijs van €150,00! Daarna is deze editie €175,-

175,00 €